• 09904823436
خرید و فروش نشا با کیفیت در کرمانشاه

خرید و فروش نشا با کیفیت در کرمانشاه

تولید نشا با کیفیت، بخش اساسی برای تولید سبزیجات با کیفیت است. با استفاده از سینی های نشا، گلخانه داران می توانند نشای سالم تر، یکنواخت تر و قوی تر تولید کنند و امکان کاشت مزرعه را بدون ایجاد اختلال در سیستم ریشه فراهم کنند. استفاده از سینی بذر برای تولید نشا یک روش رایج در کشاورزی مدرن است. نشا با کیفیت دارای ساقه ضخیم، سیستم ریشه توسعه یافته، رنگ سبز تیره و چهار برگ واقعی می باشد.

لیست تعدادی از شهرهای تولید کننده نشا:

 تولید نشا با کیفیت در کرج- تیداپارس
 تولید نشا با کیفیت در کرمانشاه- تیداپارس
 تولید نشا در هشتگرد- تیداپارس
 تولید نشا در اذربایجان شرقی- تیداپارس
 تولید نشا با کیفیت در آذربایجان غربی- تیداپارس
 تولید نشا در تهران- تیداپارس
 تولید نشا با کیفیت در هرمزگان- تیداپارس
 تولید نشا در همدان- تیداپارس
بذر هیبرید برای کشت با دستگاه مکانیزه

نکات مهم برای تولید نشای با کیفیت و خوب:

1. تهیه بذر
در انتخاب نوع بذر به دو صورت پلت و غیر پلت اشاره میکنیم. از انجایی که متاسفانه هنوز در کشور ما کشاورزان به طور کامل به سمت کشت مکانیزه مایل نشده اند کاشت بذر توسط نیروی کارگری برای بذرهای غیر پلت که اندازه کوچکتری هم دارند بسیار سخت است. این موضوع همچنین باعث هدر رفت بسیاری از بذر ها به صورت گیر کردن زیر ناخن کارگر، عدم حفظ بذر در کف دست و تمام عوامل محیطی موثر در نگهداشتن بذر در دست کارگران می شود. 

لیست تعدادی از تولید کنندگان بذر در شهرهای ایران:

 خرید بذر کرج- تیداپارس
 خرید بذر کرمانشاه- تیداپارس
 خرید بذر آذربایجان شرقی- تیداپارس
 فروش بذر کرمانشاه- تیداپارس
 فروش بذر کرج- تیداپارس
 فروش بذر آذربایجان غربی- تیداپارس

1.1 چرا از بذر پلت استفاده کنیم؟

 سایز درشت
 کشت آسان توسط نیروی انسانی 
 کاهش ضریب خطا در تک کاشت

1.2 کاستی های بذر غیر پلت:

 سایز ریز بذر
 درصد خطا بسیار بالا در کشت
 تاثیر پذیری مستقیم بذر از عوامل محیطی
 چند کاشتی و هزینه چند برابری خرید بذر هیبرید

2. انتخاب سینی های نشا

نکته قابل توجه در تولید نشا با کیفیت چه به صورت دستی و چه به صورت مکانیزه انتخاب سینی نشا با حجم حفره ها می باشد. حجم حفره های موجود در سینی باید با توجه به نوع محصول و مدت زمان توقف نشا در سینی انتخاب شود زیرا در غیر این صورت بستر کشت کمتری در سینی جای گرفته و در نتیجه مواد غذایی کمتری در اختیار نشا قرار میگیرد که در صورت طولانی شدن دوره نشاکاری نشا با کمبود مواد غذایی مواجه می شود. 
 فروش سینی نشا در کرج- تیداپارس
 فروش سینی نشا در کرمانشاه- تیداپارس
 فروش سینی نشا طلقی در هشتگرد- تیداپارس
 فروش سینی نشا در آذربایجان شرقی- تیداپارس
 فروش سینی نشا در آذربایجان غربی- تیداپارس
 خرید سینی نشا با قیمت مناسب در کرمانشاه- تیداپارس
 خرید سینی در هرمزگان- تیداپارس
 خرید سینی در همدان- تیداپارس
 خرید سینی نشا با کیفیت در کرج- تیداپارس
 فروش سینی نشا در کرمانشاه- تیداپارس
 خرید سینی نشا در هشتگرد- تیداپارس
 فروش سینی نشا در کرمانشاه- تیداپارس
 فروش سینی نشا یونولیتی در هشتگرد- تیداپارس
 نشا در کرج-تیداپارس
 تولید نشا در کرمانشاه- تیداپارس

2.1 نشا با حجم حفره کمتر از معمول:

در صورتیکه حجم حفره نشا کوچک باشد تراکم ایجاد شده باعث می شود ساقه ضخیم تشکیل نشود، سیستم ریشه قوی نگشته و نشایی با ریشه کم و بلند تشکیل می شود. از طرفی نشا با همین کیفیت به مزرعه نتقل خواهد شد و بوته خوبی به عمل نمی آورد و در نتیجه به آب و انرژی بیشتری احتیاج خواهد داشت.

2.2 سینی با حفره های کوچک:

سینی هایی که دارای حفره هایی با ابعاد کوچکتر هستند اندازه نشا و هزینه های تولید را کاهش می دهند ولی از طرفی به دلیل اینکه سلولهای این سینی کشت کوچک است باعث میشوند که نشا ریشه کوچکتری تشکیل داده و در زمان انتقال به زمین اصلی سیستم ریشه ان بهم می ریزد. از دیگر مضرات حفره های کوچک مقیاس کاهش کیفیت و زودرسی نشا می باشد.

2.3 تاثیر حجم سینی نشا در ریشه زایی:

هر اندازه میزان سلول کوچکتر باشد نسبته به تغییرراتpH ، رطوبت، اکسیژن، نمکهای محلول در خاک و مواد غذایی حساستر می باشد. و هر جقدر اندازه سلول عمیقتر باشد فضای بیشتری در محیط کشت به هوا اختصاص داده می شود و در نهایت موجب بهبود در زهکشی و آبشویی نمکها و به دنبال ان ریشه های عمیق و مستحم می شود.

2.4 بررسی شکلهای مختلف سینی نشا در ریشه زایی:

سینی هایی که به شکل مربع هستند دارای حجم 30 درصد بزرگتر از شکل گرد می باشد که این حجم باعث مویین شدن بیشتر ریشه می گردد. در سینی های مربعی شکل، توزیع آب در سطح خاک به دلیل شکل یکسان سینی به یک میزان خواهد بود. در اشکال شش و 8 ضلعی و نوع ستاره ای به دلیل حجم خاک بیشتر شاهد افزایش حجم ریشه خواهیم بود.

بهترین سینی نشا برای صیفی جات گلخانه ای

2.5 بهترین سینی نشا برای صیفی جات گلخانه ای:

سینی های با تعداد حفره بالا مانند سینی هایی 220 و 170 اصلا مناسب کشت صیفی جات گلخانه ای نمیباشند. بهترین انتخاب برای محصولات صیفی گلخانه ای سینی های 72، 104 و در نهایت 128 تایی می باشند.

لیست تعدادی از استانها برای فروش سینی نشا:

بهترین سینی نشا البرز-تیداپارس، بهترین سینی نشا ایلام-تیداپارس،  بهترین سینی نشا بوشهر-تیداپارس،  بهترین سینی نشا تهران، بهترین سینی نشا چهارمحال و بختیاری، بهترین سینی نشا خراسان جنوبی-تیداپارس، بهترین سینی نشا خراسان رضوی-تیداپارس، بهترین سینی نشا خراسان شمالی-تیداپارس، بهترین سینی نشا خوزستان تیداپارس، بهترین سینی نشا زنجان، بهترین سینی نشا سمنان- تیداپارس ، بهترین سینی نشا سیستان و بلوچستان-تیداپارس، بهترین سینی نشا فارس-تیداپارس، بهترین سینی نشا قزوین، بهترین سینی نشا قم-تیداپارس، بهترین سینی نشا کردستان، بهترین سینی نشا کرمان-تیداپارس، بهترین سینی نشا کرمانشاه- تیداپارس، بهترین سینی نشا کهگیلویه و بویراحمد-تولیدپارس، بهترین سینی نشا گلستان، بهترین سینی نشا گیلان- تیداپارس ، بهترین سینی نشا لرستان-، تیداپارس، بهترین سینی نشا مازندران، بهترین سینی نشا مرکزی، بهترین سینی نشا هرمزگان، بهترین سینی نشا همدان، بهترین سینی نشا یزد-تیداپارس، بهترین سینی نشا آذربایجان شرقی-تیداپارس، بهترین سینی نشا آذربایجان غربی- تیداپارس، بهترین سینی نشا کرمانشاه- تیداپارس. 

3. گلخانه تولید نشا:

مقرراتی که اکنون در مورد گلخانه های تولید نشا  لازم الاجرا است، الزامات کیفی برای تولید نشا با کیفیت و نیاز به بررسی کافی فرآیند تولید را مشخص می کند. در رابطه با چنین الزاماتی، این مقاله مرحله کاشت را که یک مرحله اساسی از فرآیند تولید نشای سبزی و صیفی است، در دو روش دستی و ماشینی بررسی می‌کند. جنبه های مرتبط با ماشین های کاشت گلخانه ای در لیست سازماندهی کشت وکار گلخانه ای ذکر شده اند. این کار با هدف دوگانه برجسته کردن مکانیزاسیون مراحل کاشت انجام شد که علاوه بر دقت و سرعت بر کیفیت زراعی و همچنین شرایط بهداشتی محصولات تولید شده تأثیر می گذارد.
 گلخانه تولید نشا با کیفیت کرمانشاه-تیداپارس
 گلخانه تولید نشا با کیفیت کرج-تیداپارس
 گلخانه تولید نشا کردستان-تیداپارس
 گلخانه تولید نشا آذربایجان شرقی-تیداپارس
 گلخانه تولید نشا با کیفیت اذربایجان غربی-تیداپارس

تولید نشا مکانیزه

4. کشت مکانیزه:

مکانیزاسیون در کشت و کار گلخانه ای حرف اول را میزند و در حال حاضر تنها عامل برون رفت از شیوه سنتی و مشقت بار و پرهزینه کارگری استفاده از ماشین الات و دستگاه های تخصصی گلخانه و کشاورزی می باشد. دستگاه کشت بذر تیداپارس تشکیل شده از 6 ایستگاه اصلی و کاربردی می باشد: سینی گذار، خاک پرکن، درام ایجاد حفره، درام کارنده بذر، میز واکاری، پوشاننده ثانویه خاک و آبیاری، دسته کن سینی. 

تعدادی از تولیدکنندگان و کشت مکانیزه استان های ایران:

کشت مکانیزه خوزستان-تیداپارس، بهترین سینی نشا زنجان-تیداپارس، بهترین سینی نشا سمنان-تیداپارس، بهترین سینی نشا سیستان و بلوچستان-تیداپارس-تیداپارس، بهترین سینی نشا فارس -تیداپارس، بهترین سینی نشا قزوین-تیداپارس، بهترین سینی نشا قم-تیداپارس، بهترین سینی نشا کردستان-تیداپارس، بهترین سینی نشا کرمان-تیداپارس، بهترین سینی نشا کرمانشاه.

5. دستگاه کشت بذر: 

اصلیترین قسمت در بذرکار کرمانشاه-تیداپارس متشکل از دو درام ایجاد حفره و کارنده بذر می باشد. تنظیمات گام هر دو درام با یکدیگر هماهنگ و در نهایت دقت عمق کشت و قرار گیری بذر در مرکز حفره انجام می شود.
موضوع اصلی در برداشت به موقع و عملکرد بالای محصولات گلخانه ای، کشت مکانیزه برای تولید نشای یکدست می باشد. مکانیزاسیون گلخانه و دستگاه بذرکار کرمانشاه-تیداپارس برای کاهش هزینه های نیروی کار و استفاده بهتر از فضای موجود در گلخانه مورد نیاز است.

5.1 بذرکاری با کارگر:

بذرکاری فرآیند کاشت بذر در سینی با دقت و سرعت مطلوب و قرار گرفتن در مرکز حفره سینی می باشد تا زمانی که جوانه بزنند. نشا به طور کلی در یک سطح جوانه زنی رشد می کنند و سپس به سالن های نشا انتقال داده می شوند و تا زمان فروش نگهداری می شوند. روش سنتی کاشت با پخش بذر و یا قرار دادن بذر در ردیفهای سینی نشا انجام می شود. امروزه کاشت مستقیم در سینی های پلاگین با 50 تا 400 سلول توسط دستگاه های کشت بذر از جمله بذرکار کرمانشاه-تیداپارس کار تولید را خیلی آسان‌تر کرده است.

5.2 تغذیه و آبیاری صحیح:

آب کافی پس از کشت بذر درون سینی ها مورد نیاز می باشد تا سرعت و یکنواختی در جوانه زنی به خوبی انجام شود. نتایج نیاز به برنامه ریزی منطقی تر کاشت به منظور بهره وری از زمان کار جانبی کارگری و افزایش ظرفیت کاری خطوط کاشت را در هر زمان ممکن نشان می دهد. 

6. بذر: 

فناوری بذر اساساً یک علم بین رشته ای است که طیف وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد. در گسترده‌ترین مفهوم، فناوری بذر شامل توسعه واریته‌های گیاهی برتر، ارزیابی و رهاسازی آنها، تولید بذر، فرآوری بذر، ذخیره‌سازی بذر، آزمایش بذر، گواهی بذر، کنترل کیفیت بذر، بازاریابی و توزیع بذر و تحقیق در مورد فیزیولوژی بذر، تولید بذر و جابجایی بذر بر اساس علوم جدید گیاه شناسی و کشاورزی می باشد.

6.1 کشت بذر در مرکز حفره:

بذر مورد استفاده برای کشت محصولات سبزی و صیفی به صورت ریز و درشت می باشند. این بذر ها چه در روش کشت دستی و چه در روش کشت با دستگاه کشت بذر با نهایت دقت و در مرکز حفره کشت میشوند. تولید نشا بسته به محل قرار گرفتن بذر در حاشیه و وسط حفره سینی نشا سیستم ریشه و کیفیت استقرار نشا در بستر اصلی را تعیین می کند. 

نتیجه گیری:

از مقایسه دو روش، یکی به روش کشت دستی بذر و دیگری به روش کشت مکانیزه بذر، می توان دریافت که ظرفیت کار در روش دستی بر اساس تعداد کارگران و در روش ماشینی با توجه به نوع و سرعت تولید نشا با کیفیت تعیین می شود.

نویسنده:

مهندس فائقه اصانلو

09904823436

09103218554

 

اشتراک گذاری :

دیدگاه خود را بنویسید

12 − یازده =